SALIOLI arriba per presentar-vos una nova opció , un nou espai, un nou concepte dins de l’estil i la Gerència de la Borda del Ceretà.

SALIOLI és el restaurant de tapes d’alta muntanya, d’autor, elaborades i mimades fins l’últim detall.

Us volem oferir un espai desenfadat, actual, modern, càlid amb fusta i pedra, xemeneia, cuina oberta, brasa a la vista, TV amb els millors documentals o els partits de fútbol més esperats.

Podreu gaudir d’algunes especialitats de la Borda , com el caneló de pollastre amb salsa de panses , orellons i pinyons, les delicioses croquetes de confit d’ànec i poma a la canyella o les finíssimes croquetes de txangurro amb kikos. També compartim els Txuletons de Kg del País Basc amb 90 dies de maduració o el Roast Beef a la Brasa.

A les nostres pissarres, podreu trobar totes les suggerencies diaries del Xef, les recomenacions del Celler amb vins o cervesses artesanes i molt més.

Els dijous gaudiu del pintxo pote per tant sols 2.5€  , complementa-ho amb alguna tapa i un bon Gintònic per a rematar-ho.

A que esperes per a descobrir-lo? Disfruta de la millor companyia que tú escolleixis i nosaltres ens ocupem de la resta .

Fins aviat

Tlf.Reserves 699.68.28.68

Direcció : Camí Antiga Farinera s/n ( Pont de Sant Martí ) – Davant de la Borda del Ceretà – Mateixa Finca –