“Una historia d’amor Gastronòmica al cor de la Cerdanya”

Dues paraules sobre nosaltres

Del res va sorgir tot, i del buit es va crea la nostra història, on ens hem de remuntar  a més de 15 anys enrere, on es van creuar els camins entre fogons i menjadors  i hem crescut alimentant la nostra experiència de les millors cuines i restaurants.  La Vida ens ha fet  ser crítics i voler en el bell mig de la nostra carrera professional, arribat el moment idoni,  obrir un restaurant a la Cerdanya amb segell propi.

Chus Iniesta

La cuina que us ofereixo es la que va començar a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona i que s’ha anat enriquint amb el temps i l’experiència  dels meus viatges per arreu del Món i de les seves cuines, i on sempre he acabat tenint una gran predilecció per la cuina més propera , la dels Pirineus, on ara i des de fa anys  es casa meva. Reconec tenir un amor incondicional per la cuina que em fa gaudir de la meva professió i es ara que amb molt de gust  us espero al nostre restaurant, La Borda del Ceretà. 

Gigi Baró

La pro activitat m’acompanya  des de fa temps i ha arribat el  moment d’aplicar-la amb tots els seus sentits i  fer per donar caliu a la sala i el bon tracte cap als nostres clients.  Donant un gir a la meva Vida, on deixo enrere  un Món de provetes i microscopis per  potenciar la meva experiència viscuda de prop en la hostaleria des de ben jove de mà de la família i on a partir d’ara amb molta il·lusió us esperaré  per obrir-vos la porta de la Borda i oferir-vos les millors de les estades.

Ubicació

Camí de l'antiga farinera 3, Pont de Sant Martí -  PUIGCERDÀ

Horari

BORDA :

Tot el dia de : Dijous a Dissabte

Migdia : Diumenge

Obert Vigilies i Festius

De 13:00 a 15:30 i de 20 a 22:30

SALIOLI :

Tot el dia de : Dijous a Diumenge

Obert Vigilies i Festius

De 13:00 a 15:30 i de 20 a 22:30

Horari de Reserves Telefòniques  de 10.30 a 13h i de 17h a 20h 

   Fora l'horari de reserves i en ple horari de servei de menjador no podem atendre reserves 

BORDA +34 699 52 00 92 / + 34 972 283 065

SALIOLI  +34 699 68 28 68